Web trgovina - Tajči IT | Informatičke tehnologije

IZBORNIK
Go to content
Ukratko o našem webshopu...
Dobrodošli. Nadamo se da ćemo našom novom ponudom online prodaje ispuniti Vaša očekivanja i potrebe tržišta. Izaberite kategoriju u našem webshopu i kupujte, zahvaljujemo Vam.
Uvijeti kupnje putem web-trgovine
Naši uvjeti prodaje proizvoda i usluga definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke, reklamacije proizvoda iz naše web-trgovine. Prodavatelj je Tajči d.o.o. Šumarska 1, Prezid, Gorski kotar, a kupac naših proizvoda i usluga je posjetitelj web-trgovine koji stavi u košaricu minimalno jedan proizvod, uslugu i pošalje narudžbu, a trenutno plaća predračunom (uskoro i kartičnim poslovanjem). U sustavu web-trgovine www.tajci.hr moguće je kupiti sve proizvode koji se nalaze u našoj ponudi te imaju status: trenutno na stanju.
Cijena i uvjeti naplate web-trgovine
Cijene proizvoda, usluga prikazane na stranicama web-trgovine su maloprodajne te kao takve su naznačene u online sustavu naplate (krajnja cijena koju kupac plaća za proizvod s uračunatim PDV-om). Cijene vrijede od početka do završetka online kupovine te su važeće do uplate, kupnje proizvoda ili usluga. Cijene su izražene u Hrvatskim kunama (HRK) te kao takve predstavljaju cijenu proizvoda i usluga u sustavu naplate web-trgovine. Tajči d.o.o. zadržava pravo promjene cijena web-trgovine.
Dostava proizvoda web-trgovine
Naručene proizvode u našoj web-trgovini na području cijele Hrvatske dostavlja naš partner Hp express, izravno u Vaš dom nakon uplate, na adresu koju navedete u online narudžbi proizvoda. Ako naručitelj (primatelj) prilikom dostave nije kod kuće, dostavljač će na navedenoj adresi naručitelja ostaviti "obavijest o prispijeću pošiljke" na kojoj će biti naveden telefonski broj za dogovor oko termina ponovljene dostave unutar 8 dana. Nakon tog roka pošiljka se vraća nama te Vas stavljamo na listu neželjenih kupaca.
Dostava aplikacija i programske podrške
Naručene kupljene aplikacije u našoj web-trgovini na području cijele Hrvatske dostavljamo na principu dogovora sa klijentom, kupcem. Nakon online narudžbe aplikacije te detaljne analize i testiranja demo sustava dostava se vrši putem digitalnog medija ili ftp preuzimanja na Vaše računalo. Da bi kupnja bila što sigurnija između nas i klijenta koristi se sigurna ssl kriptirana veza. Ugovori za potpis šalju se pismenim putem i moraju biti ovjereni od strane kupca, naručioca.
Garancija kvalitete proizvoda i usluga
Za proizvode i usluge kupljene preko naše web-trgovine dajemo odgovarajuću i pismenu garanciju. Za proizvode osiguravamo ovlašteni servis u vrijeme trajanja garancije za kvarove koji nisu nastali od strane korisnika. Za sve aplikacije poduzeća Tajči d.o.o. osiguravamo brzu i sigurnu instalaciju, te dostupnost online ažuriranja. Korisnicima osiguravamo online ili usmene edukacije za korištenje naših aplikacija, te online 0-24 satnu korisničku podršku.
© Tajči d.o.o. IT tehnologije
Tajci.hr IT tehnologije službena email adresaTajci.hr IT tehnologije, službeni kontakt telefoni
Back to content